top of page

NOM COMPANYIA / NOMBRE COMPAÑÍA

AME  Moviment Expressió és una associació de dansa inclusiva.


ESPECTACLE / ESPECTÁCULO

Bufonadas....


DURADA / DURACIÓN

 35 minutos

...


FITXA TÈCNICA / FICHA TÉCNICA

...


FITXA ARTÍSTICA / FICHA ARTÍSTICA

Espectacle amb música en directe- “BUFONADES”. On sorprendre i deixar-se sorprendre és un lema de vida. El cabaret de bufonades va a l'espectador que vulgui saltar-se les barreres de la solitud.


Ballarins: Mireia Reixach, Marya Villacampa, Gloria Navarro, Tony, Victoria Martínez, Nodual, Emilio Bravo.


Coreògraf - Emilio Bravo


Músics - Tony i Marya

SINOPSI – TEXT SOBRE LA PEÇA / SINOPSIS – TEXTO SOBRE LA PIEZA

Bufó és tota aquella persona que fa riure amb el seu enginy, amb les seves gràcies o amb les seves desgràcies. Històricament, els bufons han estat homes o dones que se senten a gust com a personatges duals entre l'ambigüitat i la crueltat. Moltes vegades sembla un mortal més.En aquest espectacle desitja mostrar bufonades dels coneguts-desconeguts més valents amb ells  mateixos.


Fer bufonades significa ironitzar sobre la vida que ens va tocar, veure el riure que portem dins, fer riure, saber donar-li la volta a les coses amb la força de l'actitud. En el nostre cabaret portem bufonades a la carta. Allí on algú se sent atrapat pel seu destí, bufonada sense quarter contra la tristesa i la impotència...!!!!AME vol obrir les portes a l'esperit de les persones que veuen els carrers des de les seves habitacions, des de els centres hospitalaris o residencias  ... perquè el Covid19 així ho ha imposat.

El cabaret de bufonades ens germana amb la inquietud, amb la creativitat i amb la solidaritat entre persones variades.

Es solidaritza amb els irregulars de formes, amb els quals se sorprenen i et sorprenen, amb els incorrectes socialment; també amb els valents que posen en pràctica l'ètica d'entendre a l'altre quan és i et fa persona, amb els inquiets perquè et mantenen alerta i entrenat per a treure partit a les qualitats que cada ser té. En definitiva, amb els quals gaudeixen del verb reinventar-se.

bottom of page